El govern de Santa Cristina tira endavant el cartipàs i els primers projectes

El nou govern de Santa Cristina d'Aro comença a fer els primers passos. El ple ha aprovat el nou cartipàs municipal amb set regidors, on destaca l'alt nombre de regidories compartides entre els membres de l'executiu. Al mateix temps, ja treballen per avançar en un model de policia local de proximitat i ja han reobert els carrers Llibertat, Comerç i Pau Casals.

El ple municipal de Santa Cristina d'Aro ha aprovat el cartipàs per aquesta legislatura amb el govern de Tots per Santa Cristina. L'alcalde Josep Xifre, s'encarregarà de diferents àrees com promoció i gestió d'habitatges, habitatge jove i relacions institucionals, de la mateixa manera que compartirà regidories amb la resta de l'equip de govern.

A Xifre l'acompanyaran quatre tinents d'alcalde. El primer serà Eduard Vancells, que també estarà al capdavant de la via pública i Protecció Civil i ADF. La segona tinent d'alcalde serà la Tina Gorina, qui estarà al capdavant de la regidoria de cultura, Patrimoni històric i atenció ciutadana, entre d'altres. Claudia Crehuet serà la tercera tinent i responsable de la regidoria de turisme i Sònia Rodríguez ostentarà la quarta tinència d'alcaldia, liderant les regidories de joventut i ensenyament.

Jordi Paradeda serà el responsable de la regidoria d'esports i activitats de lleure mentre que Núria Rocamora d'àrees com salut i transport.

A banda de tirar endavant el cartipàs, el nou govern ja ha començat a aplicar algunes polítiques del seu programa electoral com desenvolupar un model policial més proper i la reobertura dels carrers Pau Casals, Llibertat i Centre.

El govern també espera poder fer que aquests tres carrers siguin d'un sol nivell i que puguin comptar amb una vorera ampla pels vianants. Ara esperen l'informe dels tècnics per dur a terme aquestes obres abans d'acabar l'any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política