Es presenta el Pla Estratègic econòmic i d’ocupació de Guíxols-Vall d’Aro

Arriba l’acord per la redacció del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic i d’Ocupació Guíxols-Vall d’Aro, que té per objectiu afavorir el desenvolupament econòmic i la creació d'una ocupació digna, a més d'obtenir una planificació més eficient, amb decisions més efectives a llarg termini, aconseguint així una visió conjunta de la situació socioeconòmica del territori, evitant també les duplicitats.

Aquesta setmana s'ha presentat a Sant Feliu de Guíxols l’acord per la redacció del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic i d’Ocupació Guíxols-Vall d’Aro. Es tracta d'un projecte que té l’objectiu d'impulsar el desenvolupament econòmic del territori dels municipis de Sant Feliu, Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró i Santa Cristina d’Aro. 

Així doncs, en aquest Pla Estratègic es treballarà en la valorització dels recursos endògens d’aquest territori en una col·laboració entre tots els agents presents. La intenció és afavorir el desenvolupament econòmic i la creació d’una ocupació de qualitat, a més de contribuir a aturar la regressió demogràfica i fomentar un equilibri territorial. 

A més, la col·laboració entre els serveis tècnics i polítics d'aquests consistoris permetrà abordar de manera integral les necessitats i aspiracions de la comunitat local, optimitzant els recursos disponibles i alineant les polítiques de desenvolupament econòmic i ocupació.

Amb el Pla també es podran gestionar possibles situacions adverses, com ara una caiguda del turisme o una crisi econòmica, creant una estratègia per dispersar el risc i buscar solucions conjuntes, proporcionant una major estabilitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política