Pals arranja el paviment de diversos carrers del municipi

Pals

Data: 21/02/2018

L'Ajuntament de Pals conscient del mal estat de molts vials del municipi ha  realitzat treballs d'asfaltat a diversos carrers. Les ac tuacions han consistit sobretot en arrenjar petits esvorancs, reparar el desgast de la capa de rodadura i solventar patologies a l'asfalt sobretot causades per les arrels dels arbres. Les obres de conservació del ferm han costat gairebé 50 mil euros i tot  i que ja estan acabades queden encara molts carrers per reparar.

Els treballs d’asfaltat s’han dut a terme amb la col·laboració de la Diputació de Girona i en el marc del Fons de Cooperació Local del 2017. L’objectiu era el de  garantir el bon estat de conservació del ferm i obtenir uns nivells de seguretat adequats pel trànsit previst. 

L’actuació s’ha executat als carrers Gregal, Llevant, Torre Mora, Canigó, Jonquera i del Golf; a l’avinguda Arenals del Mar i a la plaça de l’Esglési. Per a la reparació dels vials s’ha procedit a enderrocar el paviment asfàltic amb mitjans mecànics i manuals, s’han tallat les arrels corresponents i se n’ha sanejat la base.

Una altra obra que finalitzarà en dues setmanes és la del carrer principal, l'Enginyer Algarra.

En paral·lel L’Ajuntament de Pals també ha actuat als carrers Pere Coll, de la Font, de la Vinya Samària, Abeuradors, de Dalt, Ametllers i a l’aparcament de l’Oficina de Turisme de Pals amb l’objectiu d’arranjar el paviment malmès. En aquest cas les obres han costat 41 mil euros

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política