Palamós rebutja recolzar ara els CDR 'per les formes de la CUP'

Palamós rebutja recolzar ara els CDR 'per les formes de la CUP'
Palamós

Data: 12/06/2018

El Ple de Palamós ha rebutjat per àmplia majoria una moció de la CUP que instava el consistori a posicionar-se a favor dels CDRs i contra la seva criminalització. El text, presentat unilateralment i sense debatre'l amb la resta de grups, demanava reconèixer la desobediència pacífica com un element propi de la democràcia moderna.

Les formes de la CUP, com ha passat des de l'inici del mandat, van tornar a generar polèmica ja que el text no es va aprovar tot i que la majoria de grups van mostrar el seu interès en mostrar la seva solidaritat amb els CDRs.

Acusen la CUP de 'postureig'

JxPSJ, ERC i PDeCAT van criticar el modus operandi del grup anticapitalista i van oferir-li retirar la moció a canvi de treballar-ne una de conjunta per poder tenir una aprovació àmplia del plenari. Una oferta que, després de demanar un recès en el ple, l'assemblea cupaire va rebutjar.

Davant d'aquesta situació els tres grups van votar en contra el text tot volent deixar clar que el seu vot no té a veure amb el fons de la qüestió sinó en la forma. Van acusar la CUP de 'postureig' i de no tenir interès en aprovar les seves mocions.

Mànyic i PSC, en contra pel fons i la forma

La regidora no adscrita, ex PP, Vanessa Mànyic, va votar en contra de la moció perquè creu que les lleis s'han de poder canviar dins del sistema i no pas amb desobediència mentre que el PSC va sumar-se al No perquè no comparteix ni el fons ni la forma del text.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política