Obres per millorar la capacitat dels embornals de l'avinguda principal de s'Agaró

intervé: Montse Rovira, regidora d'urbanisme

Per evitar que imatges com aquestes es tornin a repetir, o almenys minimitzar els embassaments en cas de pluges abundants, l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro està impulsant unes obres a l'avinguda Platja d'Aro de s'Agaró, que té forma d'U, per garantir el pas de l'aigua i evitar així inundacions.

El govern considera que les canonades estan en bon estat i ben dimensionades i que la xarxa de clavagueram és correcta, per la qual cosa els treballs es limiten a modificar els 12 embornals existents per ampliar-ne la capacitat i afegir-ne 8 de nous que tindran forma de bústia. 

Les obres han començat aquesta setmana però s'aturaran a les portes de Nadal per no interferir en la festivitat. Està previst que es reprenguin passat Reis i que s'allarguin fins a finals de mes. 

En paral·lel a les obres de l'avinguda principal de s'Agaró, l'ajuntament platjarenc està desplegant les obres del carrer doctor Flemming, un projecte en tres fases molt més ambiciós però que respon al mateix objectiu, acabar o almenys reduir els problemes de sanejament que històricament pateix el municipi, ja que està construït en zona inundable.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política