Teresa Ferrés presenta la seva candidatura com alcaldable de Palamós

Palamós

Data: 04/02/2023

Teresa Ferrés torna oficialment a la política activa amb la seva candidatura com alcaldable de Palamós per les properes eleccions municipals. Ho fa amb el grup independent "Som-hi per Palamós i Sant Joan", entitat lligada a la franquícia política "Tots per l'Empordà".

Teresa Ferrés, la qui va ser alcaldessa de Palamós entre els anys 2003 i 2015, ha presentat la seva candidatura a les properes eleccions municipals i, per tant, torna oficialment a la política activa després d'haver-ne estat apartada durant fa gairebé 4 anys.

Ho fa com a cap de llista de "Som-hi per Palamós i Sant Joan", entitat lligada a la franquícia política "Tots per l'Empordà".

Les seves prioritats són garantir l'habitatge, especialment als joves, dotar de més places d'aparcament, la neteja, recuperar el lideratge comercial i promoure el comerç local, proporcionar sòl industrial, millorar les condicions laborals dels sanitaris i l'Hospital, potenciar l'economia blava, mostrar tolerància zero amb l'incivisme i tenir un poble més segur, incentivar l'educació a totes les edats, oferir una convivència de qualitat, proporcionar una regidoria de festes, garantir als ciutadans una bona jubilació, mitigar les desigualtats socials i donar suport a les persones amb discapacitat amb la col·laboració de la Fundació Vimar, abordar la transició energètica, cuidar el patrimoni cultural i natural, fomentar l'associacionisme i el treball en equip per consolidar una societat forta que vetlli pels interessos del municipi.

La candidatura la formen persones molt preparades de diferents sectors compromeses per fer de Palamós i Sant Joan un municipi referent.

També rep el suport de "Tots per l'Empordà", entitat que agrupa formacions polítiques independents de la comarca.

Teresa Ferrés, per tant, afronta aquest nou repte en la seva carrera política amb il·lusió, per fer realitat l'anhel d'un Palamós i Sant Joan millor.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política