L'independentisme andalús es presenta a la Casa Irla

L'Asamblea Nacional Andaluza es presenta per primera vegada a les comarques gironines. El president de l'entitat independentista andalusa, Pedro Ignacio Altamirano, va oferir una ponència sobre Blas Infante, pare de l'andalusisme, a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols i va parlar del moviment que impulsa. 

Des de l'ANA denuncien que són una de les regions més empobrides d'Europa i veuen com a única solució possible separar-se d'Espanya. Donen la culpa al bipartidisme de PP i PSOE que s'ha repartit el poder i creuen que la problemàtica és present a tot el país. Catalunya ha estat el primer a donar el pas però afirmen que no serà l'últim. 

A la ponència d'aquest diumenge Altamirano va estar acompanyat del regidor de cultura de Sant Feliu, Jordi Vilà, i a l'expresident de Súmate i exdiputat de Junts Pel Sí, Eduardo Reyes, i hi van tenir molta presència l'actualitat catalana i els presos polítics. 

L'Asamblea Nacional Andaluza té uns 2.000 socis i defensa la plena independència del territori de l'Al-Andalus. No es conformen amb les fronteres de l'actual comunitat autònoma i volen annexionar Múrcia, el sud d'Alacant, l'Algarve portuguès i, fins i tot, part del Magrib. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política