Els cristinencs ja poden fer les propostes pel pressupost participatiu 2019

Els cristinencs ja poden fer les propostes pel pressupost participatiu 2019
Santa Cristina d'Aro

Data: 15/10/2018

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, a través de l’àrea de Participació Ciutadana, endega, un nou any, el pressupost participatiu del pressupost municipal amb la presentació prèvia de propostes per part dels ciutadans. Tothom que estigui interessat té tota la setmana per fer les seves propostes a través del web https://decidim.santacristina.cat/pressupostos-participatius. Les propostes presentades online es tractaran i afegiran a les que es facin a les assemblees presencials. Cada una de les 9 assemblees temàtiques escollirà les 5 propostes prioritàries. Seguidament les propostes triades a cada assemblea es valoraran al Consell de Ciutadania, que l’integra un representant de cada assemblea. El Consell, que es reunirà el 12 de novembre,  elegirà les 20 propostes definitives, que seran les que aniran a votació per part de la ciutadania. Les 10 més votades s’incorporaran en el pressupost municipal del 2019. “Volem decidir amb el ciutadà el pressupost i no només una petita partida econòmica o les inversions”, recorda la regidora de Participació Ciutadana, Sònia Pujol.

Les assemblees sectorials s’iniciaran el 25 d’octubre  amb la de Cultura. A partir d’aquí, es faran les altres assemblees, la de Promoció Econòmica, Turisme i Patrimoni; d’Ordenació del Territori i Medi Ambient; d’Esports; de Biblioteca; d’Atenció a les Persones; de Festes; de Serveis Econòmics, i d’Ensenyament, que tindrà lloc el 5 de novembre.

La ciutadania podrà votar via web com fins ara però amb un sistema molt més senzill,  o de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), a la biblioteca Baldiri Reixac, a la Zona Jove o a la mateixa àrea de Participació Ciutadana. La votació s’iniciarà el 19 de novembre i fins al 2 de desembre, ambdós inclosos. Per poder votar cal tenir més de 16 anys i estar empadronat al municipi o  bé acreditar la teva vinculació al municipi i estar inscrit al registre de Participació Ciutadana.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política