Calonge i Sant Antoni aprova un pressupost de 20M d'€ amb 2 milions destinats a inversions

El govern de Calonge i Sant Antoni aprova sense el suport de l'oposició el Pressupost per aquest 2018. Els comptes s'enfilen als 20 milions 850 mil euros i contemplen 2 milions d'euros per inversions que creixen un 146% respecte l'anterior pressupost. El capítol número 1, el que es destina a pagar el personal suposa 8 milions d'euros i precisament el personal i en concret la reorganització de l'ajuntament és el que va suscitar més debat entre govern i oporició. La setmana passada el govern liderat per l'alcalde convergent Jordi Soler va presentar al personal i als grups polítics municipals un nou organigrama ambiciós que redistribueix l'ajuntament en 6 grans àrees. Des de l'oposició es van queixar del poc temps que han tingut per estudiar el document que va vincular amb el pressupost.

El pressupost 2018 de Calonge i Sant Antoni preveu 2 milions 54 mil euros en inversions reals. De totes elles destaca l'ampliació que es vol fer de les dependències de la Policia Local dotant l'edifici d'una sala auditori per acollir reunions, actes i els plens municipals.


Aquest any moltes de les inversions van enfocades a caminar cap a l'smart city. La millora tecnològica a les oficines municipals i a l'equipament informàtic així com la implantació de les noves tecnologies aplicades per exemple en un aparcament intel·ligent. També s'hi inclou la construcció d'un nou edifici al camp de futbol de Sant Antoni amb grades i vestuaris, el projecte museugràfic del castell de Calonge, actuacions a diferents dependències municipals, als espais de jocs infantils, inversions a la via pública i adquisició de patrimoni per destinar-lo a habitatge social.

El capítol d'inversions destina 50.000€ a un procés participatiu perquè els calongins decideixin on invertir-los, es proposen 5 projectes de millora de via pública. El període de votació online i també presencialment a les dependències municipals va arrencar dilluns i es pot votar fins el dimecres 31 de gener.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política