Depalamos.cat, primer mercat exclusivament local de venda online

Palamós

Data: 28/11/2020

INTERVÉ: Lluís Puig, Alcalde de Palamós

Palamós crea la primera plataforma de mercat local online coincidint amb la campanya de Nadal. La iniciativa forma part de les mesures previstes per l’Ajuntament del municipi en el Pla de xoc per la reactivació econòmica per combatre la crisi provocada per la pandèmia.

La COVID-19 ha suposat una empenta al comerç electrònic com a nova oportunitat de negoci. L'ajuntament de Palamós n'és conscient i des dels serveis de Promoció Econòmica i Turisme s’està ultimant la creació de la plataforma local www.depalamos.cat. 
La posada en marxa d’aquest nou servei suposa la creació del primer mercat exclusivament local a Internet, que inclourà la informació de totes les empreses i comerços palamosins que vulguin aparèixer en aquest portal per vendre els seus productes.
Aquest nou recurs digital se suma, des d’un àmbit local, amb plataformes com la “Cliccat.cat”, que aglutina comerços de tot Catalunya.

L'Ajuntament de Palamós fa una crida a tots els propietaris de comerços i empreses del municipi perquè es puguin sumar a la iniciativa. Per fer-ho només els cal omplir el formulari amb les dades de l’establiment que caldrà fer arribar a l’Àrea de Turisme.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política