ERC presenta la llista per a les eleccions municipals de Santa Cristina

L'alcaldable de Santa Cristina, Lourdes Fuentes, assegura que la llista electoral confeccionada per a les eleccions vinents municipals és molt potent, amb gent nova, d'edat diversa i molt preparada.

Esquerra Republicana de Santa Cristina d'Aro mostra els integrants de la llista electoral que es presentarà a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig.

En un acte a la Plaça 1 d'octubre, l'actual alcaldessa del municipi i cap de la llista de la formació, Lourdes Fuentes, ha explicat que es tracta d'una llista elaborada a consciència i molt potent, a on s'hi ha incorporat gent nova molt preparada i de diferents edats.

De fet, la tria del llistat és clau a l'hora de dur a termes bones idees pel municipi i de continuar treballant amb accions innovadores i que arribin a tothom.

Per altra banda, durant l'acte, Fuentes també ha exposat algunes de les línies amb les quals volen continuar treballant pel municipi, com per exemple aconseguir que Santa Cristins d'Aro es converteixi en un referent en sostenibilitat, participació i habitatge.

De moment, aquest projecte republicà vol acabar de tancar algunes iniciatives engegades, i obrir-ne altres de noves, que també seran molt importants pel municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política