Arturo Prades repeteix com a candidat a l'alcaldia pel PSC a Calonge i Sant Antoni

Arturo Prades repeteix com a candidat a l'alcaldia pel PSC a Calonge i Sant Antoni
Calonge i Sant Antoni

Data: 22/02/2019

Arturo Prades va ser escollit dissabte el candidat del Partit Socialista de Catalunya (PSC) a Calonge i Sant Antoni i encapçalarà el partit per segona vegada. Prades agraeix la confiança dels militants del partit i està disposat a continuar treballant després de fer molta feina a favor dels calongins en àrees socials com la participació econòmica, la participació ciutadana, la gestió de l’habitatge social i la potenciació de l’emprenedoria i la formació. “Estic molt content i tinc moltes ganes de treballar per allò que realment és important per als nostres ciutadans”, destaca Prades, que considera que en quatre anys “hem fet molt en molt poc temps”. 

Prades repeteix com a candidat per “continuar la gran feina que s’ha fet en aquest mandat després de quatre anys on hem posat els calongins en el centre de les nostres polítiques”. El candidat socialista aposta per reptes com desestacionalitzar l’economia perquè l’ocupació sigui els 365 dies de l’any, la formació als aturats i els lloguers de pisos socials per “donar oportunitat als més joves i així evitar que hagin de marxar del municipi per manca d’oportunitats”. Amb lemes com #EnsImportesTu, #CalongeVital i #TerritoriEmprenedor, Prades vol centrar la política del PSC en “lluitar per la qualitat de vida dels calongins” i consolidar les polítiques socials iniciades. “Hem treballat fort amb un projecte de modernització necessari per fer de Calonge i Sant Antoni un municipi creatiu i d’oportunitats per a tots”, afegeix. “Volem que sigui el millor lloc de la Costa Brava per viure”, conclou amb dosis d’ambició i il·lusió pel suport dels militants del partit.

El PSC a Calonge i Sant Antoni va obtenir dos regidors el 2015 i per aquestes noves eleccions de maig, Prades té com a objectiu augmentar el nostre nombre de regidors a l’Ajuntament per demostrar que encara es pot fer molta més feina “a favor dels nostres ciutadans. Ell són el centre de la nostra política”, reafirma Prades. El candidat socialista ha ocupat el càrrec de tercer tinent d'Alcalde en el darrer mandat i ha estat regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Habitatge. L’altra representant dels socialistes al consistori ha estat Mercè Orduña, com a regidora de Recursos Humans i Participació Ciutadana. Prades agraeix la gran feina d’Orduña per “liderar un canvi de política social com mai abans s’havia fet a l’Ajuntament, amb èxits com la Plataforma Participa i les consultes de barris.” 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política