Aitor Tendero es presenta com a alcaldable a Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró

Aitor Tendero es presenta com a candidat a l'alcaldia de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró a les eleccions municipals vinents, amb el nou partit polític Autònoms, basat en l'emprenedoria i allunyat de les ideologies tradicionals.


Aitor Tendero es presenta com a alcaldable de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró a les properes eleccions municipals. Ho fa amb la nova formació política Autònoms, que es caracteritza per fer una gestió basada en l'emprenedoria i defuig de qualsevol ideologia i política clàssica o tradicional.

El candidat a l'alcaldia ha exposat diferents eixos del seu projecte, principalment, la promoció del turisme durant tot l'any, l'impuls al petit comerç, la reforma del Passeig Marítim, la sostenibilitat, les polítiques socials i altres qüestions fonamentals pel desenvolupament i la modernització de la vila.

Aitor Tendero té 33 anys, llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració a la Universitat Pompeu Fabra (UPF). La seva passió per la política ve des de l’adolescència i sempre ha estat vinculat a moviments socials com a jove emprenedor i ecologista.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política