Entra en vigor la nova ordenança de via pública de Pals

Entra en vigor la nova ordenança de via pública de Pals
Pals

Data: 16/04/2018

La nova ordenança de via pública de Pals ha entrat en vigor. El text regula l'ocupació temporal del sól i via pública, dels espais d'ús públic i dels espais privats exteriors amb l'objectiu de garantir la seguretat pública, integrar l'estètica dels elements a col·locar i projectar una millor imatge integral del municipi.

La nova normativa té per objectiu dotar Pals del necessari equilibri que hi ha d’haver entre els usos de les terrasses i els usos col·lectius de l’espai públic, garantir la qualitat i seguretat dels espais per als veïns i turistes, i seguir posant en valor el paper fonamental que duen a terme els establiments comercials i de restauració en la projecció i dinamització econòmica i turística de la vila.

En aquesta línia, Sergi Brull, alcalde de Pals, assegura que "la gestió ordenada de l'espai públic és la millor manera per avançar en el camí de construcció de municipis cada cop més acollidors, confortables i adaptats a les necessitats de totes les persones que hi viuen".

El document -compost per un total de 61 articles- conté la descripció dels establiments que poden ocupar la via pública i com aquesta es pot ocupar, així com les diferenciacions entre nucli antic, platja, Enginyer Algarra i resta de municipi. A més, també inclou un resum dels requisits tècnics que han de complir les instal·lacions i els mobiliaris autoritzables. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política