Ple absolut en la presentació de Carles Motas com a candidat a l'alcaldia

Centenars de persones assisteixen a la presentació de Carles Motas com a cap de llista de Tots per Sant Feliu (TSF).  L’acte ha volgut repassar la feina feta aquests darrers anys amb algun apunt als projectes de futur.

Més de 400 persones acompanyen a Tots per Sant Feliu, en el que és el primer dels actes de cara les eleccions municipals del mes de maig. La trobada ha servit per presentar a Carles Motas com a candidat a l’alcaldia. De manera molt propera i en format entrevista, Motas ha repassat distesament com han estat els darrers quatre anys al capdavant del govern. 

La presentació s'ha centrat a explicar quina ha estat la gestió de Tots per Sant Feliu a la ciutat durant una legislatura que ha vingut marcada, principalment, per la pandèmia, però durant la qual s’han desenvolupat més projectes històrics que mai, com per exemple la creació d’aparcaments, la millora de carrers i places a tots els barris, el benestar dels ciutadans amb l’arranjament de voreres, la renovació dels parcs infantils o els busos del transport urbà.

Així, al llarg de l’entrevista s'ha posat sobre la taula l’objectiu  de fer un Sant Feliu encara millor, i el  candidat a l'alcaldia ha deixat clar que té les ganes, la força i l'equip per continuar millorant la ciutat els pròxims anys.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política