Calonge inicia el procés de votació de les propostes del pressupost participatiu

INTERVÉ: Mercè Orduña, regidora de participació de Calonge i Sant Antoni

Els ciutadans de Calonge i Sant Antoni estan cridats a decidir quins seran els projectes finalistes a optar a tenir partida pressupostària de cara l'any que ve. Fins el 4 de novembre escolliran les 7 propostes que passaran a la segona votació.

Aquest és el tercer any que l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa els pressupostos participatius i per primera vegada s'ha optat per un sistema de votació en dues voltes. Un cop finalitzada la recollida de propostes, en concret un centenar, es que va acabar a principis d'estiu i d'avaluar cadascuna de les peticions ara s'han de triar les 7 que els ciutadans considerin més òptimes de tirar endavant.


La segona ronda de votació començarà a principis de desembre i és llavors quan es decidirà el projecte guanyador al qual l'Ajuntament destinarà un import de fins a 75.000 euros dins del procés dels pressupostos participatius.

L'Ajuntament ha augmentat un 50% la partida econòmica dels pressupostos participatiuis per l'any vinent destinant 75.000 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política