Quines mesures econòmiques ha pres l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro?

INTERVÉ: Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d'Aro

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha pres les mesures que considera són d'urgència per les dates que ens trobem, ajornant els pagaments d'impostos que s'havien de realitzar aquest més com és el cas de l'Impost Vehicles de Tracció Mecànica. El calendari del contribuent preveu que el termini de pagament va de l'1 de febrer a 30 d'abril. Amb la modificació, aquest període s'allargarà fins al 30 de juny. Els rebuts domiciliats o càrrec bancari s'efectuaran l'1 de juny. Per altra banda les zones blaves passen a ser gratuïtes.

El termini de pagament de la taxa de Terrasses i Ocupació de la Via Pública anava del 5 de juny al 5 d'agost. Amb la modificació, aquest període anirà del 5 de juliol al 5 de setembre i els rebuts domiciliats o càrrec bancari s'efectuaran el 5 d'agost.

Es redueix la quota de la llar d'infants i menjador del mes de març en funció dels dies lectius. L'import pagat pels dies no lectius es compensarà amb la primera quota que es generi una vegada reiniciat el servei.

Per últim també s'ha ampliat el termini de presentació de sol·licitud de bonificacions i subvencions, serà fins al 30 de juny.

Més enllà de les mesures preses inicialment , pròximament i quan es tingui un control exacte del que ha suposat pel que fa a l'economia del municipi el confinament i el tancament dels locals comercials, el consistori haurà d'abordar noves mesures que poden anar relaciondes amb les quotes de residus o de l'aigua. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política