Ambient a Palamós a primera hora del matí a tots els cinc col·legis electorals

Palamós

Data: 28/05/2023

Molt d'ambient a Palamós a primera hora del matí a tots els cinc col·legis electorals. Els palamosins i palamosines han sigut matiners i en algunes meses fins i tot hi havia cua per poder votar. Hem parlat amb diversos electors i també membres de la mesa per copsar les primeres reaccions i opinions de la jornada electoral. 

La majoria de veïns i veïnes de Palamós ja fa dies que tenien clar a qui votar tot i que alguns a últim moment han acabat de prendre la decisió. A primera hora del matí hi havia molt d'ambient a tots els cinc col·legis electorals i en alguns casos fins i tot hi havia cua per poder exercir el dret a vot. 

Tot i això, la participació a les 13 h era de quasi un 25%, tres punts menys que les eleccions municipals d'ara fa quatre anys. Les sensacions entre els membres de les meses electorals era positiva. Per exemple l'Eva és la segona vegada que li ha tocat forma part de l'oroganització d'uns comicis. 

En canvi, en Joan és la primera vegada que li ha tocat està en una mesa electoral i tot i que era suplent el vocal assignat no hi ha assistit i l'ha hagut de substituir. 

La Laia va rebre la notificació amb resignació, però amb optimisme espera viure una bona experiència. 

Els electors matiners han preferit votar aviat per aprofitar el dia amb la família i gaudir del bon temps. En total 13460 palamosins i palamosines estaven cridats a les urnes. Al municipi hi havia 5 col·legis electorals amb un total de 21 meses. Els electors han pogut utilitzar una aplicació per saber el número de la mesa de votació i el col·legi electoral.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política