L'Ajuntament de Verges i la Generalitat volen acabar amb les brigades que arrenquen llaços

Verges

Data: 15/05/2019

Imatges de diumenge passat: Twitter @misjosep

Tant el Govern de la Generalitat com l'Ajuntament de Verges mostren el seu rebuig a les brigades que arrenquen llaços grocs i estelades al municipi i anuncien que emprendran accions legals. Després de més d'un any en el que aquests grups s'han presentat a Verges fins a vuit vegades, el detonant van ser els aldarulls i enfrontaments que van provocar al poble el passat cap de setmana.

El primer en denunciar ha estat el Govern Torra. El mateix president de la Generalitat va anunciar aquest dimarts que presentaria una denúncia contra els agressors del darrer diumenge, quan simpatitzants de l'ultradreta espanyolista van despenjar estelades i es van enfrontar a diversos vergelitans. Per això van comunicar que al llarg d'aquesta setmana presentarien una denúncia a un jutjat de Girona. 

Mentrestant, Verges i el seu alcalde, Ignasi Sabater, creuen que cal més contundència contra aquests grupuscles i critiquen que la "impunitat" amb la que s'ha actuat fins ara ha permès que les visites al poble siguin recurrents. El ple municipal ha decidit per unanimitat presentar-se com a acusació en les causes judicials contra aquests grups.També critiquen que partits com C's o el PP mantinguin el foc encès cada vegada que els seus dirigents més visibles treuen llaços grocs en públic davant els mitjans de comunicació. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política