Obert el procés participatiu pels pressupostos 2020 a Calonge i Sant Antoni

INTERVÉ: Salvador Miquel, regidor de Participació Ciutadana

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni engega una nova edició dels pressupostos participatius amb l’inici de la recollida de les propostes que es valoraran per incorporar-les al pressupost municipal de l’any vinent. 

Enguany, com a novetat, s’amplia el termini de recollida de propostes, que va des d'aquest dilluns 5 d’agost i s’allargarà fins al 30 de setembre per tal d'assegurar que tothom qui ho vulgui pugui disposar d’un termini prou ampli per participar. Durant aquest període de recollida de propostes hi pot participar qualsevol persona major de 16 anys encara que no estigui empadronada al municipi.

Per acostar més encara i fer més popular aquest procés, a part de les bústies situades en els equipaments municipals i del portal participa.calonge.cat de recollida de propostes, aquesta vegada també s'instal·larà una carpa als mercats setmanals de Calonge i Sant Antoni, així com a esdeveniments diversos al municipi. 

Per tal de poder ser seleccionades pels trècnics i passar a la següent fase de votació, les propostes han de poder-se englobar dins de l'apartat d'inversions, és a dir, en general equipaments i obres, i no superar els 75.000 euros de cost, que és la quantitat de diners destinada a aquesta partida. El nou govern vol assolir l'edició més participada de totes i de moment es congratula de que durant les primeres 24 hores ja ha recollit propostes de més d'una trentena de persones. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política