La creació d'un nou espai polivalent a Vilartagues és un dels projectes de futur d'ERC

INTERVÉ: Sílvia Romero, alcaldable d'ERC a Sant Feliu de Guíxols

La pluja no va aconseguir parar a Sílvia Romero i tot l'equip que forma la candidatura d'ERC a Sant Feliu de Guíxols. Aquest dissabte, encara que el factor meteorologic no acompanyés, presentaven a la Rambla Vidal una llista electoral representativa de la ciutat, plural i basada en el treball i el compromís amb el progrés i el benestar de les persones.

Josep Ramon Llobet, professor i actual regidor d'educació és el número dos de la llista republicana a Sant Feliu, seguit de l'educadora Maria Conchillo, el president dels tres clubs de futbol de la ciutat Jordi Cambronero, la perruquera i membre de l'associació de festes ganxones Neus Platón i l'actual regidor de joventut, esdeveniments de ciutat i transició nacional, Albert Polo. Cadascú d'aquestes cinc primeres persones que segueixen a Romero a la candidatura ha desglossat dos punts principals del programa electoral.

Les deu primeres propostes que ERC ha presentat per a Sant Feliu de Guíxols formen part d'un projecte que té el focus posat en el diàleg, la cultura, les intel·ligències col·lectives i el bon govern.

L'educació, l'urbanisme i modernització d'equipaments i carrers, la cultura com a eix vertebrador a la ciutat, la mobilitat sostenible, el turisme, l'empresa i treball, un model comercial equilibrat, una ciutat inclusiva que lluiti contra les desigualtats, l'esport i el bon govern són els eixos principals de la candidatura republicana.

Pel que fa a projectes de futur, en destaca la creació d'un nou espai polivalent, de lleure, modern i versàtil a Vilartagues, que doni resposta a les necessitats actuals i futures en l'àmbit associatiu i cívic i que es converteixi en la seu de múltiples activitats i dels esdeveniments de la ciutat.

L'acte de presentació va comptar amb la intervenció del diputat d'ERC al Congrés, Joan Maragall

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política