Verges instal·larà un element que recordi l'episodi de les rodes punxades del 4-O del 2017

Verges

Data: 27/08/2019

INTERVÉ: Ignasi Sabater, alcalde de Verges

La rotonda de Verges ja no té l'aspecte que havia presentat els darrers catorze mesos. Ja no hi ha la muntanya de pneumàtics punxats que els veïns del municipi van apilar-hi en un acte de suport al seu alcalde, Ignasi Sabater.

Sabater havia estat investigat per un possible delicte d'odi després d'un tuit que feia possible al·lusió als cossos policials de l'Estat. El batlle vergelità va escriure "De dia van uniformats i de nit incontrolats" a la xarxa social, deprés que el 4 d'octubre del 2017 el dia despertés amb un centenar de vehicles amb les rodes punxades. Finalment, aquest juliol la causa judicial va quedar arxivada i aquest cap de setmana passat diversos veïns així com les entitats civils Assemblea Vergelitana per la Independència (AVI) i CDR Empordanet van voler fer un acte honorífic per celebrar-ho. L'acte va comptar amb la presència inesperada de Maria Coll, mare de la consellera emrpesonada Dolors Bassa

La imatge que ofereix la rotonda ara no serà definitiva. S'hi han col·locat uns pneumàtics grocs en record dels presos i preses polítics però la idea és instal·lar-hi alguna mena d'element fixe amb el que Verges no oblidi l'episodi de les rodes punxades. A partir de l'octubre, l'Ajuntament i la societat civil local posaran propostes sobre la taula per consensuar-lo. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política