La Bisbal d'Empordà impulsa un nou protocol de recaptació de la zona blava

Intervé: Lluís Sais, alcalde de La Bisbal 

L'ajuntament de la Bisbal d'Empordà ha canviat el protocol de recaptació de la zona blava per evitar que es puguin tornar a repetir casos com la desaparició d'uns 50.000 euros durant la liquidació de les màquines durant l'any passat. 

D'ençà de la descoberta d'aquest cas, s'ha posat un precinte als parquímetres i s'ha canviat els funcionaris encarregats de fer la recaptació. A més a més, la Policia Local els acompanya quan fan la liquidació perquè no es cometi cap frau. 

El cas de malversació de fons a la zona blava de la Bisbal d'Empordà va esclatar a mitjans de l'any passat, quan l'ajuntament va detectar que havia baixat substancialment la recaptació respecte l'any anterior. La regidoria d'Hisenda va liderar una investigació interna que va concloure que havien desaparegut entre 50.000 a 51.000 euros i va entregar totes les proves recollides a la Fiscalia. 

Respecte aquest cas, l'alcalde Lluís Sais considera que el govern ha complert amb el seu deure, tant denunciant el cas com posant mesures per prevenir-ne un de nou. Retreu a la oposició que intenti utilitzar aquest fet per treure'n rèdit polític. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política