Aproven la reparcel·lació de Mas Pere i les obres podrien començar abans d'un any

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha aprovat definitivament el projecte de reparcel·lació de Mas Pere, un pas important per poder desenvolupar les obres necessàries a una de les primeres urbanitzacions que es van crear al poble i en la que hi falten molts serveis. El govern vol fer una intervenció integral al Mas Pere, un projecte que han d'assumir els propietaris de les parcel·les de la urbanització i que fa anys que es negocia. Finalment i per junta de govern s'ha aprovat definitivament la reparcel·lació que afecta a unes 700 parcel·les. El tràmit administratiu es tancarà quan s'enviin les notificacions.

Per aconseguir el màxim consens possible en aquest projecte urbanístic l’Ajuntament ha impulsat la creació d’una comissió mixta de seguiment integrada per representants dels veïns i veïnes de Mas Pere, així com per membres de l’equip de govern i també regidors de l’oposició.

Quan els propietaris rebin la darrera notificació el següent pas serà iniciar els tràmits per licitar l’obra. L’Ajuntament treballa amb un calendari que preveu que les màquines treballin als carrers de Mas Pere abans del proper estiu.

Les obres contemplen la construcció de la xarxa d’enllumenat, de clavegueram, d’aigua i de telefonia. També es farà completament de nou la pavimentació, asfaltat, les voreres i la instal·lació de mobiliari urbà. Aquestes obres tindran un cos aproximat de 10 milions d’euros, la major part dels quals estaran finançats per les aportacions dels propietaris. L'Ajuntament els hi facilitarà el pagament de les quotes i ha fet una consulta a la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat per aportar el 15% del cost de les obres fins a un total de 2 milions d'euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política