El ple de Santa Cristina aprova uns pressupostos continuistes

Intervenen: Jaume Quintana, primer tinent d'alcalde i regidor d'hisenda, Sònia Pujol, Santa Cristina en Comú, Marta Poyatos, PSC, Sílvia Fonoll, regidora de Promoció Econòmica i Vito Garcia, C'S 

Santa Cristina ja té els pressupostos de l'any 2020 després dels vots a favor de l'equip de Govern, amb el suport dels Comuns, l'abstenció del Partit Socialista i el vot en contra de Ciutadans. Els comptes cristinencs de 7,2 milions d'euros, presenten poques variacions respecte als anys anteriors, excepte petites modificacions per adaptar-se als canvis de l'any entrant. 

L'equip de govern ha hagut d'ajustar el pressupost de bens i serveis en algunes partides per l'augment de la despesa al Capítol 1, després de l'augment obligat de sou dels treballadors públics i de noves contractacions. 

La cap de l'oposició, Sònia Pujol, ha volgut donar un vot de confiança a l'equip de govern després de set mesos de mandat. Per la seva part, Marta Poyatos, regidora del Partit Socialista, ha criticat la desaparició de la partida dedicada a programes de Garantia Juvenil del pressupost. 

Amb tot, el govern ha argumentat que segons els tècnics no era necessari pressupostar aquests programes de garantia juvenil, ja que se subvencionen en la seva totalitat. 

El regidor de Ciutadans, Vito Garcia ha criticat la manca de visió del pressupost per la vila cristinenca. El regidor d'Hisenda, Jaume Quintana ha argumentat el perquè dels pocs canvis en el pressupost. 

Tot i la presentació dels pressupostos de cara al 2020, Santa Cristina espera fer un ple on es definiran les inversions anuals, moment en què es veuran les apostes de gestió més importants de l'equip de govern. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política