La Bisbal actualitza l'ordenança d'animals

La Bisbal actualitza l'ordenança d'animals
La Bisbal d'Empordà

Data: 10/06/2020

El ple aprova inicialment un text que actualitza l'ordenança del 2.000


L'Ajuntament de La Bisbal ha actualitzat l'ordenança d'animals amb sancions que van des dels 300 als 3.000 euros pels incompliments i que incorpora diferents elements que de fet ja preveien diversos reglaments.

El ple va aprovar inicialment un text que posa al  dia una normativa vigent des de l'any 2.000 i que ara haurà d'esperar al període d'al·legacions abans de l'aprovació definitiva. TxLB i PSC es van abstenir tor anunciant que presentaran propostes que el Govern es va mostrar obert a escoltar.

L'ordenança de tinença d'animals s'ha redactat escoltant les suggerències d'algunes entitats que treballen amb els animals com BisbalGat.

A grans trets ordena  que tots els animals vagin xipats i que els gossos passegin lligats inclòs quan vagin per camins.  Actualitza les sancions per no recollir les defecacions i per no aigualir les miccions però descarta analitzar el seu ADN per identificar infraccions per dificultats tecnològiques i tècniques.

Finalment estableix uns protocols per recollir animals abandonats. Fins ara ho  podien fer els particulars i en canvi ara caldrà trucar a la Policia Local i dues persones de la brigada especialment formades per aquests casos actuaran.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política