"Guanyarem Santa Cristina des del carrer" presenta la seva candidatura

"Guanyarem Santa Cristina des del carrer" presenta la seva candidatura de cara a les pròximes eleccions municipals a través d'un acte celebrat a l'espai Ridaura. Segons els membres d'aquest moviment, és a finals de 2014 quan neix la idea, davant la necessitat d'un canvi en la política cristinenca, per definir les primeres passes del projecte.

La formació GUANYAREM SANTA CRISTINA DES DEL CARRER ha presentat la candidatura amb la qual concorrerà a les eleccions vinents municipals del 28 de maig. El partit polític es va formar el 2014, i aquesta serà la tercera vegada que es presentaran a unes eleccions.

En el mandat 2015/19, amb dos regidors, varen formar govern juntament amb ERC i PSC i actualment, també amb dos regidors, són la primera força a l'oposició.

Durant l'acte han intervingut l'alcaldable, Marta Arcas, l'alcaldable en les dues anteriors eleccions i número 2 actual, Sònia Pujol, número tres Mercè Diago i Xavier Vicens, que ocupa el número 5 a la candidatura.

A la presentació, s'ha explicat que el nexe comú de totes les persones que conformen la llista és l'educació en el sentit més ampli de la paraula. L'educació al llarg de la vida, que va més enllà de les parets dels centres educatius i que impregnarà cada una de les accions a portar a terme.

La creació d'habitatge, la dinamització comercial, les millores a aplicar al servei de recollida porta a porta o la importància de trobar espais de relació entre persones de diferents edats i diferents cultures han estat alguns dels altres temes tractats. Per altra banda, la problemàtica de les persones que viuen en les urbanitzacions ha sigut objecte de debat entre els assistents i els candidats.

Ara, en les setmanes entrants la formació anirà presentant el seu programa electoral que ha anat confeccionant a partir de reunions amb diferents col·lectius i associacions i que ha estructurat en 3 eixos: Ciutadania, municipi i entorn.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política