Una regidora de Verges denuncia l'assetjament psicològic d'un company i deixa el partit

Una regidora de Verges denuncia l'assetjament psicològic d'un company i deixa el partit
Verges

Data: 03/02/2020

La segona tinent d’alcalde i regidora d’Atenció a les persones, salut i participació de Verges, Susagna Ribas, deixarà la CUP de Verges després d’acusar un company de formació d'“assetjament psicològic”. Ribas passarà a la oposició com a única edil no adscrita i no tindrà retribució econòmica.

El cas es va destapar al ple extraordinari celebrat dilluns al vespre quan la regidora va votar en contra del pressupost municipal pel que considera “una mala gestió” del govern. També va acusar el grup de no donar-li credibilitat ni suport en el presumpte cas d’assetjament psicològic per part d’un company de partit, que segons Ribas encara seguiria a la formació.

Respecte a la seva renuncia com a regidora del govern, Ribas va desmentir que “en cap moment l’equip de govern ni el grup municipal em van fer fora. Fa uns mesos que no participo en el grup municipal ni tampoc a l’equip de govern per motius personals, i també per no compartir algunes dinàmiques municipals”. Assegura també que el cas es va iniciar amb una mala gestió del grup de govern municipal davant del presumpte assetjador, i que “en cap cas” s’ha sentit recolzada pel grup.


Comunicat de Junts fem poble-CUP

Des del partit Junts fem poble-CUP han lamentat la baixa de la regidora i han emès un comunicat assegurant que quan es van assabentar d’aquest cas van actuar immediatament perquè aquesta persona deixés de formar part de l’assemblea el passat mes de juny. Afirmen que en tot moment van voler donar suport a la regidora i que van activar el protocol intern de la CUP. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política