El Ple de Palamós rebutja la inhabilitació de Torra per part de la JEC

Palamós

Data: 22/01/2020

Intervenen: Cristóbal Posadas, C'S, Josep Coll, PSC, Raimont Trujillo, JxCat i Núria Botellé, regidora de Cultura i Turisme

El ple de Palamós va celebrar una sessió amb poc contingut polític i sens mocions normatives. L'oposició de PSC i C'S va aprofitar per carregar contra el govern per l'absència d'aprovació de punts d'importància. Amb tot, el consistori va aprovar la moció en defensa de Quim Torra amb els vots favorables d'ERC, JxCat i la CUP

El regidor de Ciutadans, Cristóbal Posadas, va ser crític amb l'aprovació de la moció de suport al President de la Generalitat. Per la seva part, el PSC va negar-se a votar a favor de la moció. 

Des de Junts per Catalunya, Raimon Trujillo, va criticar la qualitat de la democràcia espanyola i la seva separació de poders. La representant del govern encarregada de llegir la moció va ser la regidora de Cultura i Turisme, Núria Botellé. 

A més de l'adhesió a la moció en contra de la resolució de la Junta Electoral, el ple va aprovar dos punts a favor d'adherir-se a l'any Pallach 2020, per a l'educació i el compromís social i una altra moció en motiu del dia internacional de les víctimes de l'holocaust per impulsar accions contra el feixisme. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política