El tram del Baix Empordà de la concentració de l'11-S recorda Dolors Bassa

Manifestació massiva a Barcelona a favor de la independència de Catalunya. Per setè any consecutiu l'independentisme va tonrar a sortir al carrer de forma multitudinària però amb alguns símptomes d'esgotament del model de mobilització ja que hi va haver menys gent que l'any passat.

El Baix Empordà va moure una cinquantena d'autobusos i es va situar al tram número 4 compartit amb l'Alt Empordà, molt a prop d'on els líders de l'ANC, Elisenda Paluzié, i Òmnium, Marcel Mauri, van fer els seus parlaments.

El tram empordanès va estar amenitzat pels castells dels Minyons de Santa Cristina, la batukada de Tramuntakada i els Gegants de Roses. La territorial torroellenca de l'ANC va recordar la Consellera d'Ocupació cessada pel 155 Dolors Bassa, empresonada a Figueres en espera del judici pels fets d'Octubre del 2017.

Els concentrats i concentrades a la Plaça Espanya de Barcelona i carrers adjascents van reclamar passos ferms cap a la República Catalana i unitat estratègica a les forces independentistes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política