Palafrugell tindrà 3 tinences d'alcaldia

Palafrugell tindrà 3 tinences d'alcaldia
Palafrugell

Data: 28/06/2023

Palafrugell tindrà 3 tinences d'alcaldia. El consistori ja ha anunciat el nou cartipàs que s'aprovarà al ple del mes de juliol. D'altra banda, el nou equip de govern treballa en un pla de xoc per millora la neteja del municipi. Es començarà a aplicar la setmana que ve.

Palafrugell ja ha anunciat les delegacions dels regidors i regidores per aquest nou mandat en què governaran els socialistes amb un acord amb Som Gent del Poble. El nou consistori de Palafrugell tindrà tres tinences d'alcaldia, dues del PSC i una de Som Gent del Poble. A més a més, s'han creat regidories noves. Segons l'alcalde Juli Fernández, es tracta d'una proposta per donar resposta a les necessitats del municipi i que dona cobertura al pacte amb els seus socis de govern.

En concret, la primera tinença d'alcaldia recaurà en Isidre Tenas de Som Gent del Poble (SGdP) que també serà regidor d'Esports i d'Agermanaments. Laura Millán del PSC serà la segona tinent d'alcalde, i ho compaginarà amb les regidories de Cultura, Joventut i Festes i grans esdeveniments. Mentre que Marc Piferrer també socialista serà tercer tinent d'alcalde i es responsabilitzarà de les àrees de Promoció econòmica, Desenvolupament local, Turisme, Ocupació Innovació i Formació Professional.

Per la seva banda, l'alcalde Juli Fernández també liderarà les àrees d'Hisenda, economia i pressupostos, Seguretat ciutadana, Mobilitat i Mitjans de comunicació.

Els regidors i regidores del PSC, com Judit Zaragoza assumirà les regidories de Règim interior, Serveis jurídics, Contractació i Activitats. I Margarita Mauri es responsabilitzarà de Serveis i acció social, Igualtat, habitatge i Salut. Les àrees de Comerç, Mercat diari i Indústria recauran en el regidor Albert Parals i les de Nova governança, Participació ciutadana, Comunicació, Transparència i Gestió de sistemes informàtics, en Marta Vim . En el cas de Guillem Genover serà el nou regidor de Barris i nuclis urbans i Gent gran. Mentre que Xavier Rangel es responsabilitzarà de les àrees d'Urbanisme, Qualitat Urbana, Serveis municipals i Medi ambient. I finalment, des de Som Gent del Poble, la regidora Maria Lluïsa Teixidor se li atribueixen les regidories d'Educació, Cooperació internacional i el nucli urbà de Calella de Palafrugell.

Amb aquest nou govern ja treballen temes que portaven al programa electoral com la neteja del municipi. De fet, s'està dissenyant un pla de xoc i es preveu que la setmana que ve ja es comenci a aplicar.

El nou batlle, Juli Fernández enceta la segona etapa amb aquest càrrec, ja que des de l'any 2011 i fins al 2017 va ser alcalde de la vila. Aquests dies el nou govern municipal està copsant les opinions dels tècnics de l'Ajuntament per tal de refer i millorar les diverses àrees.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política