Dolors Bassa: "La sentència no serà només la meva llibertat,sinó la de moltes generacions"

"La sentència no serà només la meva llibertat,sinó la de moltes generacions", aquesta ha estat l'advertència que ha llançat l'exconsellera de Treball, Dolors Bassa, durant el seu al·legat al Tribunal Suprem. L'exconsellera ha demanat al tribunal que tingui en compte que la sentència pot ser una solució per a moltes persones. No només per la seva llibertat, sinó per la llibertat de moltes generacions. 

En el seu torn final de paraula, la torroellenca Dolors Bassa, ha assegurat que el judici l'ha indignat, escandalitzat i, la majoria de dies, entristit. Bassa considera que les acusacions han parlat de fets, però en cap cas de vulneració de drets fonamentals. A la seva declaració, l’exconsellera ha reiterant la seva innocència, negat la violència dels seus actes que li atribueix la fiscalia, i defensat que aspira a una sentència absolutòria. 

El judici del procés, que va començar el 12 de febrer a la sala de plens del Tribunal Suprem, ha arribat aquest dimecres a la seva última jornada, havent estat en concret la número 52. Un judici per on han passat 422 testimonis de les diferents parts i que ha finalitzat amb el torn d'al·legacions dels acusats.

Ara el judici ha quedat vist per sentència. La resolució no s'espera que arribi fins passat l'estiu i per aquest motiu Bassa també ha demanat la seva llibertat fins que surti la sentència. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política