Submergeixen un mosaic amb fotografies dels presos i exiliats a l'Estartit

Intervé: Àngels Fuster, organització

Una vintena de caiacs han remat aquest dimarts al matí fins al Carall Bernat de l'Estartit en una acció reivindicativa per reclamar l'alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats

Cadascun dels participants s'ha penjat una fotografia a l'esquena dels Jordis, el president i els consellers de l'antic govern, el president del Parlament o les diputades Anna Gabriel de la CUP i Marta Rovira d'Esquerra Republicana. Unes imatges que a mig de mar, han traspassat a un grup de submarinistes per fer una protesta sota l'aigua. Després, s'ha dibuixat un llaç groc amb els caiacs. 

La jornada ha seguit amb un dinar groc amb 280 persones per recaptar fons per la caixa de solidaritat i ha finalitzat amb els parlaments dels familiars dels presos, els advocats del President Puigdemont i els Consellers Lluís Puig i Clara Pontsatí i de Jordi Sánchez i els Consellers Rull i Turull a més de diversos membres de la societat civil entre d'altres. 

L'acte d'aquest dimarts a l'Estartit ha estat organitzat per Crida per la Llibertat, un espai obert d'entitats, col·lectius i persones nascut per denunciar i aturar la represesió política i batallar alhora per l'alliberament dels presos i el retorn dels exiliats. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política