La majoria d'Ajuntaments del Baix Empordà es sumen a l'aturada general

L'Empordà

Data: 08/11/2017

Bona part dels Ajuntaments del Baix Empordà han decidit sumar-se a la vaga general convocada per l'Intersindical amb el suport dels partits i entitats independentistes, l'USTEC, Unió de Pagesos i algunes seccions de la CGT. 
 
Una aturada de país convocada per aquest dimecres 8 de novembre en resposta al dèficit democràtic de l'Estat espanyol, que ha intervingut les institucions catalanes i per exigir la llibertat dels consellers del Govern Puigdemont empresonats i la de Jordi Cuixart, president d'Òmnium i Jordi Sánchez, president de l'Assemblea.
  
L'Ajuntament de Begur, Pals, La Bisbal d'Empordà, Calonge-Sant Antoni, Torroella de Montgrí, Palamós, Santa Cristina d'Aro i Sant Feliu de Guíxols s'han sumat a la vaga general amb un decret que garanteix el dret a vaga i  l'establiment de serveis mínims. En el cas de Castell-Platja d'Aro i Palafrugell, l'administració no s'adhereixen a l'aturada i és cada treballador el que ha decidit si assistia al seu lloc de treball o si no.

La majoria dels Ajuntaments han suspès l'activitat institucional i tenen tancats alguns dels serveis que es donen a la ciutadania, mantenint els servis mínims que s'han de garantir. Durant aquesta jornada de vaga s'han programat diferents concentracions, a les 12 del migdia a les seus de les delegacions del govern i a les 6 de la tarda davant tots els Ajuntaments del país.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política