El Govern creu que cal allargar els ERTOs del sector turístic més enllà del setembre

Palafrugell

Data: 23/08/2020

INTERVÉ: El coordinador nacional d’Esquerra Republicana i vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès

El Govern creu que cal allargar els ERTOs del sector turístic més enllà del setembre. Ho ha dit el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, que també ha lloat l’esforç dels professionals per mantenir els establiments oberts.

El coordinador nacional d’Esquerra Republicana i vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha mantingut una trobada amb diferents representants del sector turístic al Far de Sant Sebastià, a Palafrugell. Ho ha fet acompanyat de la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà i l’alcalde del municipi Josep Piferrer.

El grup ha estès la mà a un dels sectors més tocats per la pandèmia de la covid-19, que considera que està fent un esforç més gran per mantenir els seus establiments oberts i garantir l’acollida als ciutadans del país, que enguany han apostat per fer les seves vacances a Catalunya.  

I és que, de fet, el sector turístic representa un 12% del Producte Interior Brut (PIB) de tot Catalunya. És per això que Aragonès ha demanat avançar en l’allargament dels ERTOs més enllà del setembre, i com a mínim fins als inicis de la temporada que ve. Durant la mateixa jornada, els representants d’ERC han aprofitat per visitar el mercat de Palafrugell i copsar les sensacions dels paradistes

Ara per ara preocupa la incertesa en què es mouen els agents econòmics i que els fa impossible tirar endavant una certa planificació. Això sí, l’aposta pel manteniment de mesures de seguretat continua sobre la taula per poder facilitar al màxim les activitats i la mobilitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política