Junts denúncia Motas al CAC per "apropiació dels mitjans públics"

El regidor de Junts per Sant Feliu, Toni Carrión ha denunciat l'actual alcalde del municipi, Carles Motas, davant del Consell de l'Audiovisual de Catalunya.

La formació política explica en un comunicat que "Sant Feliu de Guíxols fa anys que els mitjans de comunicació pública difonen únicament els missatges, opinions i informació partidista de l'alcalde sense donar veu a les altres opcions polítiques o ciutadanes". Per a Junts "és molt greu que els partits del govern de Sant Feliu de Guíxols continuïn incomplint conscientment les lleis i els principis democràtics fonamentals per tal de continuar controlant el relat i l'opinió pública fent ús particular i electoral dels mitjans de difusió i comunicació públics que la ciutadania percep com una font fiable d'informació objectiva i veraç".

Afirmen que fa temps que han "intentat sense èxit fer entendre al govern que havia de posar solució a aquest ús personalista dels mitjans de comunicació públics". Per això, "davant d'una negativa permanent per part de l'alcalde a corregir la gravetat de la situació" han decidit denunciar-ho al Consell de l'audiovisual. Ho ha explicat als micròfons de Televisió Costa Brava, el regidor de Junts per Sant Feliu, Toni Carrión.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política