El PSC de Palafrugell critica la manca de projecte i gestió de l'actual Ajuntament

Data: 21/06/2018

D'autèntic desgovern amb una manca de projecte i de model de municipi i sense gestió. Així defineix el portaveu del PSC de Palafrugell, Juli Fernández, l'any que porten al capdavant de l'Ajuntament de Palafrugell, ERC i PdCAT.

El líder socialista que ha fet balanç d'aquests 12 mesos del govern amb el republicà Josep Piferrer com alcalde considera que aquest any ha demostrat que la moció de censura que va patir no la van fer per interessos municipals ni per manca de gestió del govern que ell liderava, si no pel context polític nacional. Per Fernández, les paraules de l'actual alcalde assegurant que trencaven l'anterior govern perquè es quedava en minoria són falses.

Juli Fernández que ha detallat totes les crítiques que van posar sobre la taula per demostrar el perquè de la moció de censura assegura que els darrers mesos s'han desmontat ja que no han complert cap de les promeses fetes al moment. I ha afegit que, de fet, tots els projectes que s'estan executant són herència seva.

De cara l'any vinent Juli Fernández no ha deixat clar si encapçalarà la llista del PSC de les eleccions municipals de l'any que ve, però ha confirmat que el Partit Socialista tindrà candidatura als comicis 2019.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política