Enric Marquès assegura que han quedat projectes pendents a causa de la pandèmia

L'alcalde de la Bisbal, Enric Marquès, assegura que han quedat diversos projectes per fer a causa de la pandèmia. Escollit candidat per a les eleccions del 2023 fa un balanç d'aquests dos anys i escaig al capdavant del municipi. L'entrevista sencera la podeu recuperar al programa "Parlem amb l'alcalde".

Ja fa mesos que l'alcalde de la Bisbal, Enric Marqués va anunciar que es tronaria a presentar com a cap de llista a les eleccions municipals del 2023. I de fet, aquest mes de març, la militància d'Esquerra Republicana l'ha escollit per capitanejar el pròxim mandat. La confiança amb el seu equip i el compromís amb el municipi i la seva gent l'impulsen a continuar treballant i consolidant el projecte actual.

Han estat dos anys i escaig complicats, marcats per la pandèmia i com a conseqüència, diversos projectes, sobretot urbanístics, assegura que han quedat al calaix i no s'han pogut tirar endavant. Queda un any encara de mandat i una de les propostes a instaurar aquest 2022 és el porta a porta a la vila. Es tracta d'un acord entre tots els grups municipals per impulsar aquest nou model de recollida de residus.

Un any, però que ha arrencat amb força, amb la distinció com a primera ciutat d'artesania internacional de l'Europa continental o amb la celebració dels 700 anys del mercat. L'alcalde explica que seguirà treballant amb la mateixa línia que fins ara per tal de gestionar el dia a dia de la Bisbal d'Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política