Més d’una setantena d’empreses, serveis i institucions ja tenen el SICTED

Pals

Data: 23/02/2023

Més d’una setantena d’empreses, serveis i institucions tenen ja el distintiu de qualitat turística en destinació (SICTED) que renova cada any el Consell Comarcal del Baix Empordà. Aquest any s’han distingit 4 nous serveis que han estat avaluats i han pres el compromís de qualitat per oferir el millor servei amb les millors garanties.

Aquest any s’han distingit 4 nous serveis que han estat avaluats i han pres el compromís de qualitat per oferir el millor servei amb les millors garanties.El Consell Comarcal del Baix Empordà ha lliurat els distintius de qualitat turística a 71 empreses i entitats, adherides al Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED). L’acte ha tingut lloc a les 11 del matí a Ca la Pruna de Pals.

L’objectiu d’aquestes distincions és garantir que s’ofereix el millor servei amb les millors garanties, tot perseguint la millora contínua i promovent un nivell bàsic de qualitat per a tots els serveis i recursos vinculats al turisme del Baix Empordà. I així ho pensen també, les empreses i entitats adherides al pla.

El president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureiro, ha agraït la feina que s'ha fet des de les entitats i empreses de la comarca durant els últims anys. Alhora, ha fet valdre l'aposta que s'està fent al Baix Empordà per la qualitat turística i ha encoratjat a tot el sector a continuar treballant per aquesta qualitat en el territori.

Actualment estan distingides una gran varietat d’institucions al Baix Empordà, entre elles cossos de seguretat com la Policia Local de Castell – Platja d’Aro, prop d’una quinzena d’oficines de Turisme, allotjaments rurals i apartaments turístics, càmpings, empreses de turisme actiu, guies, restaurants, museus i centres d’interès, hotels i platges. Aquest any se sumen a la llista d’establiments distingits les platges d’Aiguablava, de Racó, Sa Riera i Sa Tuna, del municipi de Begur. 

Les empreses, serveis i institucions distingides pel Pla de Qualitat Turística en Destinació són anualment avaluades i renoven el seu compromís de qualitat per mitjà del compliment d’un conjunt de bones pràctiques que afecten, entre d’altres, a la gestió de les persones, l’atenció i tracte amb el client, la comunicació dels serveis, la venda de productes, la relació de proveïdors, el manteniment de les instal·lacions o la gestió mediambiental sostenible.  



 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política