Santa Cristina aprova un pressupost de 7,8M € condicionat per la Covid i sense inversions

INTERVÉ: Lourdes Fuentes, alcaldessa de Santa Cristina d'Aro

Santa Cristina d'Aro aprova inicialment el pressupost 2021. L'ajuntament disposarà d'uns comptes de poc més de 7.800.000 euros pràcticament enfocats només als capítols 1, de despeses de personal, i 2, de béns i serveis

La situació de pandèmia ha obligat a reforçar la plantilla municipal amb la contractació de més personal com, per exemple, a l'OAC, a l'oficina de Turisme, al poliesportiu o a l'Espai Ridaura d'arts escèniques. Per tant s'hi destinarà el 54% del pressupost. Un altre 37%, mentrestant, anirà a les àrees. Destaca l'increment de les xifres per a Promoció Econòmica, amb projectes d'ajudes als negocis o reactivació de locals comercials buits, i per a Serveis Socials, amb un augment del 50% de les partides d'ajudes a la ciutadania i al Banc d'Aliments. 

Per tot això els números gairebé no contemplen inversions reals. S'està pendent de saber de quina manera els consistoris podran fer ús finalment del romament municipal abans de tirar endavant tota una sèrie de projectes que estan a la llista d'espera del govern cristinenc. 

Els pressupostos 2021 van ser aprovats amb els vots favorables dels partits de govern, Esquerra i Junts per Catalunya, i amb les abstencions de Guanyarem, PSC i Ciutadans des de l'oposició. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política