La CUP no permetrà que el Govern de Torra es consolidi i no negociarà els pressupostos

Palamós

Data: 20/10/2018

INTERVÉ: Lluc Salellas

La CUP treballarà perquè el Govern de la Generalitat no es consolidi i no s'asseurà a negociar els pressupostos. Aquesta és la decisió presa per la formació de l'esquerra independentista en el consell políitic celebrat aquest dissabte a Palamós. Els cupaires consideren que l'executiu de Torra ha renunciat a l'embat amb l'estat i avisen que mentre se segueixi una línia que veuen com a autonomista, la seva tasca al parlament serà de bloqueig. 

A partir d'ara veuen els carrers i les places de Catalunya com el lloc on desenvolupar la seva acció política. En les properes setmanes anunciaran quines estratègies despleguen per tal de recuperar l'esperit de l'octubre del 2017. És al carrer on veuen que Catalunya va ser més capaç de desafiar l'estat. 

Tot i que mantindran els quatre escons al parlament, des de la CUP avisen que el govern no podrà comptar amb ells mentre les iniciatives que emprengui no siguin rupturistes. També volen aprofitar el múscul al carrer per enfortir-se com a front antifeixista davant el creixement de l'extrema dreta ultraespanyolista

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política