La Generalitat es compromet a invertir al Baix Empordà per acabar amb les inundacions

Baix Empordà

Data: 30/04/2020

Plou sobre mullat i els alcaldes i alcaldesses del Baix Empordà estan farts dels problemes d'inundacions, talls de carreteres i collites en orris que generen les tempestes com el Gloria o les de la setmana passada a la comarca. 

En un consell d'alcaldes virtual impulsat aquest dimecres pel Consell Comarcal que va comptar amb la presència del delegat del govern i de representants dels serveis territorials a Girona, van reclamar solucions planificades i conjuntes per un problema històric que cada cop és més habitual. 

El delegat del govern a Girona, Pere Vila, va afirmar que ja no n'hi ha prou amb promeses i que amb els nous pressupostos en mà ha arribat el moment de destinar recursos econòmics al Baix Empordà per solucionar el problema de les pluges.

L'Agència Catalana de l'Aigua va recordar que hi ha 61 actuacions per executar a la comarca i des des dels Serveis Territorials d'Interior a Girona es va proposar crear una comissió comarcal "per treballar de forma conjunta les qüestions relacionades amb la protecció civil". 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política