La construcció d'una nova pista de patinatge és un dels principals projectes d'ERC

Palafrugell

Data: 19/05/2019

INTERVÉ: Josep Piferrer, alcaldable d'ERC a Palafrugell


ERC de Palafrugell es presenta a les eleccions municipals d'enguany amb la satisfacció de la feina feta aquests dos anys de mandat i amb el repte de repetir a l'alcaldia i al govern per seguir treballant pel benestar dels palafrugellencs.

El programa electoral compta amb tot un seguit de propostes principalment dels camps de l'educació, la cultura, l'acció social, els esports, la ciutadania i la gent gran.

Un dels principals projectes d'ERC és la construcció d'una pista de patinatge a l'Escola Barceló i Mates, així com arreglar l'avinguda del mar, l'aparcament de la zona del casal o la creació d'una sala d'exposicions municipal.

El servei de recollida ha estat una de les principals polèmiques del municipi en aquest mandat. Per aquest motiu com a prioritat la instauració del porta a porta a la majoria de la població, la construcció d'una nova deixalleria, la recollida diària dels tancats i augmentar les campanyes d'informació a la ciutadania.

Pel que fa a cultura, aposten per crear una programació estable al Teatre Municipal i per potenciar i assegurar l'evolució d'esdeveniments culturals que ja existeixen al municipi com el Flors i Violes o el Carroussel Costa Brava.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política