El Centre Cívic Vicenç Bou celebra el seu 20è aniversari

Enguany fa 20 anys que es va inaugurar el Centre Cívic Vicenç Bou, a Platja d'Aro. Per això, aquest dijous s'ha celebrat un acte amb les entitats municipals amb diverses activitats durant tota la tarda. Al centre cívic s'hi ubica el Programa de Dinamització Comunitària i des de l'Ajuntament aposten per continuar teixint sinergies veïnals.

Fa vint anys que es va inaugurar el Centre Cívic Vicenç Bou, equipament municipal de Platja d'Aro situat a les antigues escoles. L'objectiu era crear un espai per dur a terme diverses activitats de dinamització del municipi, formació per adults, espai d'acollida de nouvinguts i punt de voluntariat i suport d'associacions fins al punt que actualment hi ha més de cent entitats actives al municipi.

El centre, es va crear sobretot per tal de fomentar i generar una xarxa veïnal, social i comunitària. De fet, en l'actualitat, fan moltes activitats per fer poble com la castanyada, les festes de Nadal i Sant Jordi, la Festa Major o el projecte "La Plaça del Món" .

Fa temps que treballen també per fomentar la igualtat d'oportunitats i les dones, l'equitat i respecte efectiu a la diversitat.
Amb motiu del 20è aniversari es va realitzar un acte commemoratiu amb diverses activitats. Des de tallers i manualitats a càrrec d'entitats participants, a actuacions musicals i d'entreteniment. Algunes associacions van instal·lar estands per mostrar els seus treballs i donar-se a conèixer i es va presentar una exposició fotogràfica d'aquests 20 anys.

Aprofitant l'efemèride també es va inaugurar el mural que cobreix la façana de la planta baixa de l'edifici, fet a través d'un procés participatiu.

El municipi compta amb un altre centre cívic, Ca la Rafaela, a Castell d'Aro, precisament d'aquí a poques setmanes s'estrenarà un nou edifici, ja que l'actual ha quedat petit i d'aquesta manera entitats i col·lectius podran fer-ne un ús social, lúdic i cultural per dinamitzar el teixit associatiu de la vila.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política