Josep Melcior Muñoz es presenta com a alcaldable del PSC a Sant Feliu de Guíxols

Josep Melcior Muñoz es presenta com a cap de llista pel Partit Socialista de Sant Feliu de Guíxols per a les pròximes eleccions municipals. L'actual primer tinent d'alcalde ha exposat les seves prioritats per al municipi en un acte en què hi ha participat Pere Navarro, exalcalde de Terrassa i primer secretari del PSC.

Josep Melcior Muñoz es presenta com a candidat a l'alcaldia de Sant Feliu de Guíxols per a les pròximes eleccions municipals, després de ser proclamat per unanimitat a la sessió extraordinària de l'assemblea local de l'agrupació socialista municipal. Ho ha fet en un acte en què cal destacar l'assistència de la vicelehendakari del Govern Basc Idoia Mendia, l'actual tinent d'alcalde Laura Serrano i la intervenció del qui va ser l'alcalde de Terrassa i primer secretari del PSC, Pere Navarro.

L'alcaldable ha exposat les seves prioritats per al municipi, les quals destaquen potenciar la qualitat de vida de les persones, millorar els equipaments i infraestructures de la ciutat, gestionar l'envelliment de la població i treballar pel desenvolupament sostenible.

Pel que fa a la llista, ha avançat que serà una candidatura amb experiència, però a la vegada començarà a donar pas a noves generacions.

En els darrers 8 anys, Josep Melcior Muñoz, ha sigut primer Tinent d'Alcalde de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols, i ha estat un dels impulsors de la gran transformació que s'ha produït al municipi durant aquests anys. En aquest sentit, s'ha destacat per la seva solvència, la dedicació a la ciutat i la defensa d'un model de ciutat més just i més cohesionat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política