La regidora palamosina Maria Puig és la nova presidenta de DipSalut

Palamós

Data: 25/07/2019

INTERVÉ: Maria Puig, presidenta de Dipsalut

Dipsalut ja té nova presidenta i aquesta és la regidora del consistori palamosí per ERC, Maria Puig.

Dipsalut és l'Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona que, amb una dècada de vida, s'ocupa de la salut pública i de l'acció social que comporta el benestar de les persones.

Puig defineix aquesta nova etapa professional com un camí apassionant i un nou repte que li permetrà poder incidir en el benestar de les persones, fet que defineix com molt motivador i que entoma amb energia.

Defineix també que ha assolit la presidència en un moment molt clau i interessant de l'organisme. Aquest actualment es troba en un període de reflexió estratègica en què s'està plantejant qui és ben bé l'organisme en si mateix i quines polítiques i accions concretes ha de dur a terme.

Pel que fa a projectes, organitzaran de nou diferents projectes actuals en els quals ja s'estava treballant. Puig destaca que tenen ganes de llançar-ne de nous que estiguin a l'abast de les persones, però tot al seu temps, ja que ara es troben en una etapa d'adaptació i seria precipitat.

L'objectiu principal amb el qual Maria Puig encara la presidència és treballar en projectes que ajudin als ajuntaments de la comarca a impactar positivament en el benestar dels ciutadans d'una manera clara.

Més enllà d'aquesta presidència, amb el cartipàs també ha estat nomenada vicepresidenta tercera de la Diputació de Girona i presidenta de la Comissió Informativa d'Acció Social.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política