Daniel Encinas escollit nou president del Consorci de les Gavarres

Daniel Encinas, alcalde de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura, ha estat escollit per unanimitat president del Consorci de les Gavarres per al mandat 2023-2027. Pau Presas, alcalde de Cassà de la Selva, i Nines Rivas, consellera comarcal del Consell Comarcal del Baix Empordà, seran els vicepresidents de l'entitat.

L'alcalde de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura, Daniel Encinas, serà el nou president del Consorci de les Gavarres, en substitució de Pau Presas, que passarà a ser-ne vicepresident. La decisió s'ha escollit per unanimitat entre tots els presents.

El Consell Plenari de l'ens dependent de la Diputació de Girona també ha escollit la resta de membres per al període 2023-2027.

Daniel Encinas ha volgut destacar la feina de tots els treballadors del Consorci de les Gavarres i dels membres que en formen part. En aquest sentit, s'ha proposat continuar amb els projectes iniciats i intensificar les trobades i les relacions amb els ajuntaments, amb el propòsit d'unificar encara més tots els ens involucrats en la gestió de les Gavarres.

Per la seva banda, el president sortint, Pau Presas, s'ha acomiadat de la presidència del Consorci agraint a tots els treballadors i col·laboradors de l'entitat la tasca feta, i ha reivindicat la feina duta a terme des del Consorci els últims quatre anys, que ha permès consolidar l'estructura i els recursos econòmics de l'organisme, i que disposa de diversos nous projectes engegats per continuar treballant en la preservació del patrimoni natural i cultural de les Gavarres. Presas continuarà formant part del Consorci com a representant de la Diputació de Girona, després de ser elegit alcalde de Cassà de la Selva en les darreres eleccions municipals.

El Consorci de les Gavarres està format pels vint ajuntaments amb terme municipal dins de l'Espai Natural Protegit del Massís de les Gavarres, els consells comarcals del Baix Empordà i del Gironès, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, el Consorci Forestal de Catalunya i l'Associació de Gestors Forestals de les Gavarres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política