L'Associació de Veïns de Sant Pol-S'Agaró presenta les seves línies d'actuació

INTERVÉ: Ángel Norte, president de l'Associació de Veïns de Sant-Pol-S'Agaró.

L'Associació de Veïns de Sant Pol-S'Agaró ha presentat les seves noves línies d'actuació en una Assemblea General Ordinària celebrada a l'Hotel Barcarola de Sant Feliu de Guíxols, que ha finalitzat amb un debat sobre el present vs. futur del Paratge. 

Aquesta és una associació sense ànim de lucre que representa i defensa els interessos de tots els veïns i visitants de la zona i que aspira a mantenir el seu encant buscant la màxima millora en la seguretat i la neteja del mateix, buscant solucions urbanístiques adequades i promovent en la mesura del possible un turisme de qualitat a la zona.
 
La nova junta de l'Associació té com a prioritats en aquesta etapa el vetllar per protegir els elementents més importants de Sant Pol-S'Agaró; limitar, en la mesura del possible, els possibles problemes de trànsit, la venda ambulant i les acampades no permeses en llocs públics; i erradicar els sorolls excessius, la brutícia, la seguretat i els actes incívics. 

Avui en dia hi estan associades més de 300 famílies i aspiren a obtenir la màxima representativitat possible, per la qual cosa tenen com a objectiu triplicar el nombre d'associats en els propers tres anys.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política