Romero deixa l'executiu ganxó per ser cap de llista d'ERC

Intervé: Sílvia Romero, Alcaldable d'ERC

Els moviments electorals entorn a les Municipals del 2019 han obligat a una crisi de govern a Sant Feliu de Guíxols. Sílvia Romero ha renunciat a l'acta de regidora per presentar-se com a cap de llista d'ERC.

Els republicans renoven la seva candidatura després de tres legislatures sota el lideratge de Jordi VIlà i aposten per una dona amb experiència de govern, vinculada professionalment al turisme i l'administració pública en l'àmbit del turisme i la planificació econòmica municipal.

En un ple extraordinari s'ha oficialitzat la renúncia de Romero, que fins ara era regidora de projectes estratègics. L'edil deixa el govern tripartit de comú acord amb la resta de companys per preparar sense lligams la candidatura.

De TPSF a ERC passant pel 21D

Sílvia Romero era fins ara regidora de TPSF, partit de l'Alcalde Carles Motas. El seu acostament a ERC ja va començar a les passades eleccions autonòmiques convocades sota l'article 155, anant a la llista republicana pel 21D.

Ara canvia de partit amb voluntat de bastir un projecte que combini la lluita municipalista amb la nacional.

Manolo Ortega substituirà Romero

El membre de TPSF Monolo Ortega substituirà Romero i assumiria competències en brigada i centres cívics. La renúncia de la nova candidata d'ERC obligarà a un canvi de cartipàs que es podria concretar en el proper plenari.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política