Més de 500 persones assisteixen al Sopar Groc de Sant Feliu

Intervé: Núria Murlà, ANC Sant Feliu de Guíxols i Laura Masvidal, dona de Quim Forn

Amb l'11 de setembre a tocar l'ANC i Òmnium Cultural de Sant Feliu de Guíxols van celebrar el Sopar Groc amb més de 500 assistents i amb els familiars dels polítics presos o a l'estranger, com els parents de Lluís Puig, Toni Comín, Quim Forn, Marta Rovira i Clara Ponsatí.

Amb aquesta reunió l'ANC va superar les expectatives del Sopar Groc, després d'haver d'ampliar en 100 persones més l'aforament als Jardins Juli Garreta. Ara mateix, totes les mirades es fixen en l'11 de setembre, quan encara no haurà arribat la sentència i quan comencen a aparèixer de nou veus discordants sobre la deriva del procés. Tot i això, l'ANC aposta per una diada que sigui multitudinària. 

Les actuacions van estar a càrrec de Dani i Miquel Pedrol amb la cançó de taverna, de Jordi Pessarrodona amb un espectacle de pallasso, de Josep Maria Mainat amb un parlament i d'Isona Passola recitant poesia del ganxó Pere Caimó. El grup local Sotrac va ser l'encarregat d'amenitzar el final del sopar. Els familiars dels presos també van pujar a l'escenari. 

Sant Feliu ha estat el tercer poble de comarca en acollir un Sopar Groc després de Palafrugell i Palamós. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política